Målare Norrtälje

Målar och tapetserar •

Tapetsering

Att sätta upp tapeter är inte så svårt som många tror men om du vill vara säker på att få ett perfekt resultat och ett bra underarbete är du välkommen att anlita oss på Målare Norrtälje. Våra målare är utbildade och har en gedigen kunskap om allt som man behöver ta hänsyn till för att en tapetsering ska bli bra. Du väljer vilka tapeter du vill ha och sedan hjälper vi till med att sätta upp dem inom den tidsram som vi har kommit överens om.

Vi är experter på att mönsterpassa tapeter

Vi som arbetar som tapetserare i Norrtälje är vana vid att sätta upp alla slags tapeter. Våra målare har den kunskap som krävs för att kunna sätta upp våtrumstapet på ett korrekt sätt och så att du som kund inte riskerar kommande fuktskador på grund av otäta skarvar. I rum som inte är våtutrymmen kan vi bland annat hjälpa dig med att sätta upp papperstapet och om du har valt en tapet med mönster ser vi självklart till att den blir mönsterpassad utan att det går åt mer material än vad som krävs.

Vi tar hand om din tapetsering i Norrtälje

När vi sätter upp papperstapet eller någon annan typ av tapet ser vi till att följande är uppfyllt:

 • Att underarbetet är slätt och tapen fri från luftbubblor
 • Att eventuell mönsterpassning är utförd med millimeterprecision
 • Att kanterna är snyggt avskurna vid golv och tak

Vi utför tapetsering i Norrtälje till ett bra pris

Innan du bestämmer dig för att anlita oss för att göra din tapetsering i Norrtälje är du välkommen att kontakta oss för att få en offert för det aktuella arbetet. Kostnadsförslaget du får innehåller inga dolda avgifter och är helt förbehållslöst. Du läser igenom prisuppgiften i lugn och ro och bestämmer sedan hur du vill gå vidare. Vi kan även utföra fasadmålning och om du är berättigad till ROT-avdrag gör vi avdraget direkt på din faktura och tar sedan kontakt med Skatteverket för att rapportera avdraget som gjorts.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

  Telefon:
  010-5252945

  E-post:
  offert@malarenorrtalje.nu

OM OSS

När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

Målarenorrtälje.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@malarenorrtalje.se

010-5252945