Målare Norrtälje

Målar och tapetserar •

Fasadmålning

En fasadmålning är ett sätt att renovera husets yttre samt se till att materialet klarar av de påfrestningar som vårt växlande klimat kommer med. Hos oss på Målare Norrtälje kan ni få hjälp med att måla om fasaden när den behöver förnyas, men vi finns även till för er som gör en nybyggnation och vill anlita erfaren personal för själva målningen. Med våra verktyg och utrustning kan vi även ta emot uppdrag som sker på högre höjder.

Bra målare som tar hand om huset

När vi blir anlitade för en fasadmålning är vi noga med att först och främst göra ett grundligt förarbete. Om fasaden är målad sedan tidigare kan det vara nödvändigt att skrapa bort gamla färglager som börjat flagna för att den nya färgen skall kunna fästa. Som måleri i Norrtälje är vi noga med att välja färger som är kvalitetstestade samtidigt som de har en liten miljöpåverkan. För våra målare spelar det ingen roll hur fasadens yttre ser ut, vi väljer rätt verktyg utifrån byggnaden och kan utföra en fasadmålning med pensel för jämna och tilltalande resultat.

Överlåt er fasadmålning i Norrtälje till oss

Att själv försöka göra en fasadmålning med pensel är tidskrävande och som lekman uppnår man sällan samma resultat som en utbildad målare kan göra.

 • Ni får välja vilken nyans er fastighet skall målas i
 • Vi ser till att fasaden är mottaglig för den nya färgen genom ett grundligt förarbete
 • Vi arbetar metodiskt och vid behov målar vi flera lager

Vi skickar gärna en offert för fasadmålning i Norrtälje

För oss är det en självklarhet att erbjuda en kostnadsfri offert till våra potentiella kunder. En sådan kan ni få genom att ringa eller mejla till oss och det pris för fasadmålning vi anger i kostnadsförslaget är också det som kommer gälla för vårt arbete. Om ni väljer att godta vårt erbjudande inleder vi vårt arbete på en tidpunkt som passar er. Vi har tillgång till nödvändiga byggställningar för att kunna utföra en fasadmålning i Norrtälje och tar även med oss alla annan utrustning som är nödvändig.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

  Telefon:
  010-5252945

  E-post:
  offert@malarenorrtalje.nu

OM OSS

När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

Målarenorrtälje.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@malarenorrtalje.se

010-5252945