Målare Norrtälje

Målar och tapetserar •

Om ROT-avdraget

Avdrag för målartjänster

När du anlitar oss på Målare Norrtälje kan du använda dig av det så kallade ROT-avdraget, en förmån som låter dig dra av 30 % av arbetskostnaden. Att nyttja skatteavdraget har varit möjligt sedan 1990-talet då regeringen beslutade att det skulle bli enklare för privatpersoner att anlita kvalificerad arbetskraft. Avdragets namn är en förkortning för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Det är endast när du anlitar företag med F-skattesedel eller motsvarande som det är möjligt att ta del av ROT.

Med ROT betalar du endast 70 % av arbetskostnaderna

Reglerna gör gällande att du måste äga och bo i den bostad där de hantverkartjänster som ger rätt till ROT-avdrag utförs. Det kan vara bra att veta att dessa bestämmelser inte endast innefattar ditt vanliga boende utan även kan användas i en fastighet där du bor delvis. ROT-avdraget kan således även användas när vi utför en ommålning av din sommarstuga eller fritidshus. Maxbeloppet för avdraget ligger för närvarande på 50 000 kronor per person per år.

Vi tar hand om kontakterna med Skatteverket

När våra målare i Norrtälje utfört sitt uppdrag och du får din faktura i handen så har ROT-avdraget redan dragits av från arbetskostnaden. Tack vare fakturamodellen så sköter vi kontakterna med Skatteverket, det enda du behöver göra är att försäkra dig om att du uppfyller villkoren för ROT.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

  Telefon:
  010-5252945

  E-post:
  offert@malarenorrtalje.nu

OM OSS

När du söker efter en målare i Norrtälje som kan utföra grundarbeten, målning och tapetsering med stor precision.

Målarenorrtälje.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@malarenorrtalje.se

010-5252945